לאחרונה, משתמשים רבים של החברהרשתות פייסבוק הבינו שהם פורשים את הנתונים האישיים שלהם על הציבור. אבל הם יכולים להיות בשימוש על ידי נוכלים שונים למטרות פליליות שלהם. לחלופין, לדוגמה, אנו לא רוצים להשתמש בפייסבוק באופן זמני ואיננו רוצים לקבל ממנו הודעות דוא"ל לדואר האלקטרוני שלנו. כיצד למחוק דף בפייסבוק - באופן זמני או לצמיתות?

הגדרות פייסבוק לתת לנו את ההזדמנות לפרושמן הרשת החברתית הזאת כדי לחזור, או לצמיתות. במקרה הראשון, הפרופיל שלך וכל הערכים שלך יהיו בלתי נראים למשתמשים חיצוניים של הרשת, אך תוכל לחדש את חשבונך בכל עת תחת אותו כינוי ובאותה סיסמה. אבל אם תמחק את הפרופיל שלך לצמיתות, כל הנתונים, הרשומות ורשימות החברים יבוטלו לחלוטין. לכן, לפני שאתה מוחק דף בפייסבוק, חשוב היטב על החלטתך.

לכן, שקול תחילה כיצד למחוק דףבפייסבוק, באופן זמני, יש את ההזדמנות לחזור sotsset. לחץ על "חשבון" שורה, ולאחר מכן על "הגדרות חשבון". תראה את הדף 'הגדרות אבטחה'. בחלק התחתון של הדף יש שורה "ביטול חשבון", לחץ על "מחק". אתה תישאל על הסיבות לעזוב, מציע כמה תשובות. אתה יכול לבחור אחד מהם, איסור מכתבים מפייסבוק לבוא לתיבת הדואר האלקטרוני שלך (תיבה מיוחדת בתחתית שבו אתה צריך לתקתק). אבל מה שצריך לעשות הוא הכרחי, אז לשים נקודה במעגל השני על גבי, מול הכתובת "זה זמני. אני אחזור ". אשר את החלטתך. מערכת הביטחון תענה אותך במשך זמן מה - למעשה, לפני שתמחק חשבון בפייסבוק, אפילו באופן זמני, היא צריכה לוודא שההזמנה להסרה זו באה מבעלי הדף. לכן, המערכת תבקש ממך להזין את הסיסמה שלך. הזן אותו ואשר. המערכת יכולה לבקש להזין את הסיסמה שוב, וגם למלא את captcha - סט של שתי מילים עם מספרים כתובים במראה מעוותת. זה נעשה כדי להגן מפני בוטים - רק את העין האנושית יכול לקרוא את הכתובות. נסו לפרק את הקפטצ'ה ולהכניסו לחלון. כתוצאה מכך, תראה את ההודעה הבאה: "חשבונך הושבת. כדי לשחזר את החשבון, היכנס באמצעות כתובת הדוא"ל והסיסמה הישנה שלך ", ותקבל את ההחזר המוקדם שלך ל- Facebook.

עכשיו שקול כיצד למחוק את הדףפייסבוק לנצח. לשם כך, תחילה עליך להתחבר לדף שלך על ידי הקלדת פרטי הכניסה והסיסמה שלך. לאחר מכן לחץ על "חשבון" או "מחק חשבון". המערכת תשאל אותך אם אתה מתכוון למחוק את הפרופיל או הדף לצמיתות, ואם אתה בטוח החלטה זו. אשר את בחירתך על ידי הקלדת הסיסמה ומילוי ב captcha. תופיע ההודעה הבאה: "מחיקה בלתי חוזרת של החשבון". אשר. יוצג הערך הבא: "החשבון שלך נמחק ... (תאריך מחיק)" ותינתן לך אפשרות בחירה: אשר או מחק. אשר והיכנס.

אבל זה לא אומר שהחשבון שלך כבר נעלםלנצח. אולי מחר תשנה את דעתך, כי היו מקרים כאלה. לפני מחיקת פרופיל בפייסבוק, המערכת נותנת לך שבועיים לחשוב. משמעות הדבר היא כי במהלך השבועיים האלה אתה תמיד יכול ללכת לדף שלך, להקליד שם משתמש וסיסמה. שם תראה תמונה המציינת שהחשבון יימחק בקרוב. בתוך שבועיים תוכל לבטל את המחיקה ולאחר מכן להשתמש בפייסבוק עם אותו שם משתמש וסיסמה. אבל אם התקופה שצוינה חלפה, הפרופיל שלך יחוסל. אם ברצונך לפתוח מחדש פרופיל ברשת החברתית של Facebook, יהיה עליך לרשום אותו כמשתמש חדש.

</ p>